Verso Altima grupa organizira Roadshow pod nazivom Secure Your Future Now.

Lokacija: Zagreb, Klub književnika

Vrijeme: 11.06.2019., utorak, 9.30 sati

Verso Altima grupa organizira Roadshow s temom “Secure Your Future Now” u gradovima Zagreb - Ljubljana - Sarajevo. Cilj prve stanice Roadshowa u Zagrebu je aktualizacija teme informacijske sigurnosti, zakonske regulative te mogućnosti EU financiranja proizvoda i rješenja koji osiguravaju kontinutet informacijske sigurnosti.

Tema susreta namijenjena je čelnicima i savjetnicima za informacijsku sigurnost te osobama koje sudjeluju u postupcima planiranja i uspostave informacijskih sustava i predstavlja jedinstvenu priliku za upoznavanje sa cjelovitom uslugom koja je preduvjet razvoja modernog digitalnog okruženja.

S temom “Secure Your Future Now” Verso Altima grupa donosi priliku za istraživanje najnovijih trendova i zakonskih preduvjeta informacijske sigurnosti, pokrivajući sve segmente koji će pomoći da iznova definirate pojam informacijske sigurnosti te ostvarite izvanredne performanse svog poslovanja.

Sudionici će doznati sve o najboljim praksama, uvidom u stvarne poslovne slučajeve te biti dio našeg digitalnog putovanja.

Satnica:

9:30-10:00 Registracija uz kavu i kroasane
10:00-10:10 Pozdravni govor: Mladen Tabak, osnivač Verso Altima grupe
10:10-10:20 Pozdravna riječ: Alen Ostojić, Predsjednik, Hrvatska udruga menadžera sigurnosti
10:20-10:50 Primjenjiva EU direktiva, Jurica Čular, stručni savjetnik, ZSIS (Zavod za sigurnost informacijskih sustava)
10:50-11:30 Verso Altima grupa: trendovi, potencijali i rješenja, Igor Gregurec i Ivica Gašparić, Verso Altima grupa
11:30 - 11:45 Coffee break
11:45-12:15 Predavanje: "SOC as a service" Thomas Hoffmann, CEO, Radar Services *
12:15-12:45 EU fondovi i kako do bespovratnih sredstava, Ria Bilić, Odjel fondova Europske unije, FINA 
12:45-13:00 Zaključci konferencije i izvlačenje nagrada
13:00 - ... Ručak i neformalno druženje

*predavanje na engleskom jeziku

Jurica Čular, stručni savjetnik, Zavod za sigurnost informacijskih sustava

Jurica Čular je stručni savjetnik u Zavodu za sigurnost informacijskih sustava. Prije toga radio je kao konzultant u institucijama iz financijskog sektora u tvrtki Deloitte. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 2006. godine. Završio je MBA program na Kelley School of Business, Indiana University. Posjeduje više certifikata iz područja informacijske sigurnosti: CISA, CISSP, ISO 27001 LA.

Ivica Gašparić, CNTO, Verso Altima grupa

Ivica Gašparić je direktor za mrežne tehnologije u Verso Altima grupi.  Sa više od 15 godina iskustva u telekomunikacijskom poslovanju gdje je prošao sve izazove od inženjera, stručnjaka za podatkovne mreže do arhitekta rješenja, sustavno radi na unaprjeđenju korisničkih iskustava. Kao CNTO odgovoran je za definiranje tehničke strategije Grupe, upravljanje inovacijama i poslovno savjetovanje usmjereno na dugoročni održivi razvoj. Vodi tim stručnjaka koji implementira IoT projekte u EMEA, APAC i SAD. Zahvaljujući jakim međuljudskim vještinama Ivica promiče uspjeh korisnika sa sposobnostima da identificira, analizira i pokrene rješavanje složenih problema. Pomažući korisnicima u procesu digitalne transformacije donosi najviše vrijednosti od korištenja usluga istovremeno osiguravajući pravilnu i pravodobnu isporuku. Kao savjetnik, Ivica savjetuje o tome kako napredne tehnologije omogućuju rješavanje složenih problema - s posebnim naglaskom na razvoj praktičnih i naprednih rješenja u kojima se ekonomija, tehnologija i održivost isprepliću. Redoviti je govornik na ključnim ICT događajima u regiji i kao lider u svom području korisnicima omogućuje duboko razumijevanje implementiranih rješenja i navigaciju kroz funkcionalnosti.

Igor Gregurec, Voditelj razvoja poslovanja za informacijsku sigrunost i privatnost podataka, Verso Altima grupa

Igor Gregurec radi na poziciji Voditelja razvoja poslovanja za informacijsku sigurnost i privatnost podataka u Verso Altima grupi. Svoje profesionalno iskustvo sa snažnim fokusom na informacijsku sigurnost i poslovni menadžment stjecao je u vodećim hrvatskim tvrtkama.  Igor je diplomirao 2000. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje je također 2006. godine završio i poslijediplomski studij iz menadžmenta. Igor posjeduje certifikate CISSP, CISM, CRISC, CGEIT, ISO 22301 LI, PMP iz domena informacijske sigurnosti, IT upravljanja te vođenja projekata odnosno CAP iz domene upravljanja poslovnim procesima.

 

RadarServices

RadarServices je vodeća europska tehnološka tvrtka u području detekcije i otkrivanja.

U fokusu: Rano otkrivanje IT sigurnosnih rizika za korporacije i tijela javne vlasti koje nudi kao rješenje ili upravljanu uslugu. Vrhunska tehnološka platforma koju su kreirali osnova je za izgradnju klijentskog Centra za sigurnosne operacije (SOC) ili se koristi u kombinaciji sa stručnjacima RadarServicesa, dokumentiranim procesima i najboljim praksama SOC-a kao usluge.

Rezultat: Vrlo djelotvorno i učinkovito poboljšanje IT sigurnosti i upravljanja IT rizicima, kontinuirano praćenje IT sigurnosti i pregled informacije vezanih uz sigurnost u cijelom IT okruženju organizacije.